Korisnička podrška

Kupac može platiti kreditnom ILI DEBITNOM karticom!

Naručene proizvode, kupac može platiti kreditnim ili debitnim karticama:

  • Mastercard®
  • Maestro®
  • PREMIUM VISA
  • VISA
  • Diners karticama

Obavijest o potvrdi narudžbe poslat ćemo na e-mail adresu kupca.

Kako plaćam ako imam promotivni kod?

Promotivni kod se unosi u procesu kupovine u polje za unos koda nakon čega se izračun košarice smanjuje za popust definiran kodom. Potom plaćanje izvršite odabranim načinom.

Odabrao/la sam plaćanje kreditnom ili debitnom karticom i stigao mi je e-mail koji kaže da su sredstva na kartici rezervirana, ali transakcija još nije provedena. Što to znači?

Dok se ne utvrdi da je naručeni proizvod zaista raspoloživ, transakcija neće biti provedena, tj. ništa neće biti naplaćeno s kartice koju ste unijeli prilikom kupovine. Tek kada administrator utvrdi da je proizvod dostupan, autorizirati će transakciju i sredstva će biti skinuta s Vaše kreditne ili debitne kartice. Na taj način se želimo osigurati da ne naplatimo nešto čega trenutno slučajno nema u našem web shopu.

Kako sve mogu plaćati u PRINT STUDIO web shopu?

Naručene proizvode moguće je platiti kreditnim ili debitnim karticama MasterCard®, Maestro®, PREMIUM VISA, VISA i Diners putem Corvus Pay Way sustava.

Obavijest o potvrdi narudžbe poslat ćemo na Vašu e-mail adresu.

Sva plaćanja biti će izvršena u Eurima.
Prilikom naplate vašom kreditnom karticom isti se iznos pretvara u lokalnu valutu. Kupca prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara. Kao rezultat pretvaranja cijene, postoji mogućnost male razlike iznosa u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj internetskoj stranici.

All payments will be effected in Euro. The charged amount on your credit card account is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations.

Općenite informacije o dostavi

Naručenu robu dostavljamo na adresu kupca ekspresnom dostavom (kurirskom službom OVERSEAS) unutar 8 radnih dana od trenutka potvrde raspoloživosti naručenih artikala ako se radi o dostavi unutar Republike Hrvatske. Vrijeme dostave paketa izvan granica Republike Hrvatske može varirati izmedju 6 -20 radnih dana.

U slučaju da je isporučeni proizvod različit od onog kojeg je kupac naručio i platio, ovlašten je i dužan obavijestiti nas o pogrešnoj isporuci te ima pravo na isporuku naručenog proizvoda, koji će mu biti dostavljen u roku 8 dana od zaprimanja obavijesti. Ukoliko to nije moguće, kupac ima pravo na povrat novca u iznosu plaćene cijene proizvoda te cijene dostave i eventualno naknadu troškova povrata pogrešno isporučenog proizvoda ukoliko Print Studio d.o.o. d.o.o. nije u mogućnosti organizirati njegovo preuzimanje. Također, kupac je dužan bez odlaganja vratiti pogrešno dostavljeni proizvod na našu adresu Print Studio d.o.o., Zavrtnica 17, 10000 Zagreb.

Koliki je iznos dostave?

Trošak dostave se naplaćuje po cijeni od 7 € za narudžbe unutar Republike Hrvatske.

Što ako je paket koji mi je dostavljen oštećen? Jesam li ga dužan preuzeti?

Ako primjetite da je paket oštećen niste ga dužni preuzeti već možete zatražiti novu pošiljku. O tome nas je potrebno obavijestiti na e-mail adresu webshop@printstudio.hr

Što ako nisam na adresi dostave kada dođe dostavljač?

Dostavljač će Vas kontaktirati telefonskim putem neposredno prije dostave kako bi dogovorio točno vrijeme isporuke. Također moguće je u dogovoru sa kurirom promjeniti mjesto preuzimanja pošiljke ili dogovoriti neki drugi termin isporuke. Ukoliko niste u mogućnosti preuzeti paket na dan dostave, i ako se oglušite na pozive kurira, isti će pokušati izvršiti dostavu jos tri puta prije nego li se paket vrati pošiljatelju. Ukoliko paket ne zaprimite u roku od 8 dana, obavezno nas kontaktirajte na webshop@printstudio.hr kako bi smo čim brže ušli u trag pošiljci.

Nakon koliko vremena mogu očekivati da će naručeni proizvod biti dostavljen?

Proizvod će biti dostavljen u roku od maksimalno 8 radnih dana nakon što zaprimite e-mail obavijest u kojoj piše da je paket poslan.

Kako se vrši dostava?

Artikli naručeni putem PRINT STUDIO webshopa šalju se ekspresnom dostavom kurirske službe OVERSEAS unutar 8 radnih dana od trenutka kada zaprimite obavijest da je narudžba poslana.

Pravo na zamjenu robe imaju svi kupci, ali samo za artikle koji nisu personalizirani / proizvedeni po narudžbi. Kupci artikle šalju o svom trošku. Zamjena robe moguća je unutar 14 dana od primitka pošiljke. Zamjenu je kupac dužan zatražiti putem e-maila sa sadržajem ZAMJENA: BROJ NARUDŽBE unutar 14 radnih dana od primitka pošiljke na webshop@printstudio.hr. U e-mailu kupac treba objasniti želi li proizvod mijenjati za isti proizvod druge veličine ili boje, ili za drugi proizvod iz naše ponude. Proizvod potom vraća na našu adresu unutar 2 radna dana od odobrenog zahtjeva. Kada utvrdimo da je vraćeni proizvod neoštećen i u originalnoj ambalaži, napravit ćemo zamjenu. Ukoliko roba nije u odgovarajućem stanju (nenošena i neoštećena), kupac će morat platiti poštarinu u iznosu od 35,00 kn za narudžbe unutar Republike Hrvatske odnosno 15,00 – 20,00 eura za narudžbe izvan granica Republike Hrvatske kako bi Vam roba ponovno bila poslana na kućnu adresu. Ako kupac artikl mijenja za artikl veće vrijednosti, najprije će trebati uplatiti iznos razlike na naš račun. Izravne troškove zamjene robe morate snositi sami.

Imaju li svi kupci pravo na zamjenu?

Pravo na zamjenu proizvoda imaju svi kupci na artikle koji nisu personalizirani / proizvedeni po narudžbi. Zamjenu morate zatražiti u roku od 14 radnih dana od primitka paketa.

Može li se proizvod kupljen u PRINT STUDIO web shopu zamijeniti za drugi?

Može. Zamjenu je kupac dužan zatražiti putem e-maila sa sadržajem ZAMJENA: BROJ NARUDŽBE unutar 14 radnih dana od primitka pošiljke na webshop@printstudio.hr . U e-mailu kupac treba objasniti želi li proizvod mijenjati za isti proizvod druge veličine ili boje, ili za drugi proizvod iz naše ponude. Može li se proizvod kupljen u PRINT STUDIO web shopu zamijeniti za skuplji? Može! Potrebno je kontaktirati nas na webshop@printstudio.hr kako bi ste dobili upute za izvršenje uplate razlike između dva iznosa.

U kojem roku je potrebno zatražiti zamjenu proizvoda?

Zamjena proizvoda mora se zatražiti u roku od 14 dana.

Općenito o reklamacijama?

Ako kupac nije zadovoljan/na robom kupljenom u PRINT STUDIO web shopu ima pravo na reklamaciju u zakonskom roku. Obrazac za reklamaciju skinite ovdje ili nam pošaljite e-mail s napomenom REKLAMACIJA PO NARUDŽBI (Br.narudžbe) na webshop@printstudio.hr

U slučaju reklamacije kupac nam je dužan vratiti proizvod u dogovorenom roku. Reklamaciju ćemo smatrati valjanom ako pregledom proizvoda utvrdimo da odgovara uvjetima za reklamaciju sukladno Zakonu o obveznim odnosima i Zakonu o zaštiti potrošača. U tom slučaju ćemo u roku od 15 dana od primitka valjane reklamacije zamijeniti proizvod ili vratiti cjelokupan plaćeni iznos. Ukoliko, pak, ustanovimo da reklamacija nije pravovaljana, tj. ukoliko reklamaciju odbijemo, kupac mora platiti poštarinu u iznosu od 7 € za narudžbe unutar Republike Hrvatske odnosno 10,00-15,00 eura za narudžbe izvan granica Republike Hrvatske kako bi Vam roba ponovno bila poslana na kućnu adresu.

U kojem roku mogu uložiti reklamaciju na naručeni proizvod?

Reklamaciju ste dužni uložiti u zakonskom roku od 15 dana.

Ako primijetim da je proizvod koji sam kupio/la oštećen mogu li ga vratiti?

Naravno! Ako niste zadovoljni robom kupljenom u PRINT STUDIO web shopu, imate pravo na reklamaciju u zakonskom roku od 15 dana. Prigovor možete poslati putem obrasca za reklmaciju ili nam pošaljite e-mail s napomenom REKLAMACIJA PO NARUDŽBI (Br.narudžbe) na webshop@printstudio.hr

U slučaju reklamacije kupac nam je dužan vratiti proizvod u dogovorenom roku. Reklamaciju ćemo smatrati valjanom ako pregledom proizvoda utvrdimo da odgovara uvjetima za reklamaciju sukladno Zakonu o obveznim odnosima i Zakonu o zaštiti potrošača. U tom slučaju ćemo u roku od 15 dana od primitka valjane reklamacije zamijeniti proizvod ili vratiti cjelokupan plaćeni iznos.

Tko ima pravo na jednokratni raskid ugovora

Pravo na jednostrani raskid Ugovora (povrat narudžbe) imaju svi kupci PRINT STUDIO web shopa.

Upute za jednostrani raskid ugovora

Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga.

Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom, telefaksom ili elektroničkom poštom, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte, a možete koristiti i priloženi primjer obrasca za jednostrani raskid ugovora. Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana: (potrebno je odabrati jednu od opcija)

(a) »kada je Vama ili trećoj osobi koju ste Vi odredili, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet ugovora predana u posjed«, – u slučaju sklapanja kupoprodajnog ugovora

(b) »kada je Vama ili trećoj osobi koju ste Vi odredili, a koja nije prijevoznik, predan u posjed zadnji komad ili zadnja pošiljka robe« – u slučaju sklapanja ugovora koji se odnosi na više komada robe koji trebaju biti isporučeni odvojeno, odnosno ako je riječ o robi koja se dostavlja u više komada ili više pošiljki

(c) »kada je Vama ili trećoj osobi koju ste Vi odredili, a koja nije prijevoznik, predan u posjed prvi komad ili prva pošiljka robe, – ako je ugovorena redovita isporuka robe kroz određeni vremenski period

(d) »sklapanja ugovora«, – u slučaju sklapanja ugovora o usluzi ili ugovora o isporuci vode, plina ili električne energije koji se prodaju u neograničenom obujmu ili neograničenoj količini, te isporuci toplinske energije kao i u slučaju ugovora kojem je predmet digitalni sadržaj koji se ne isporučuje na tjelesnom mediju

Povrat uplaćenog iznosa

Ako jednostrano raskinete ovaj Ugovor, izvršit ćemo povrat novca koji smo od Vas primili, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora, osim ukoliko ste odabrali drugu vrstu isporuke a koja nije najjeftinija standardna isporuka koju smo mi ponudili, povrat novca bit će izvršen na isti način na koji ste Vi izvršili uplatu. U slučaju da pristajete na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosite nikakve troškove u odnosu na povrat.

Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena ili nakon što nam dostavite dokaz da ste nam robu poslali nazad.

Povrat robe

Robu vratite ili je predajte nama ili … [unijeti ime, naziv i adresu osobe koju ste ovlastili za preuzimanje robe] bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 dana od dana kada ste nam uputili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora.

Smatra se da ste izvršili svoju obvezu na vrijeme ako prije isteka naprijed navedenog roka pošaljete ili predate robu nama.

Odgovornost potrošača za umanjenje vrijednosti robe

Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Primjerak obrasca za jednostrani raskid ugovora koji se nalazi na našoj mrežnoj stranici možete elektronički ispuniti i poslati. Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostavit ćemo Vam, bez odgađanja, elektroničkom poštom.

Kako mogu zatražiti jednostrani raskid Ugovora, odnosno povrat naručenih artikala?

Imate pravo ne navodeći razloge za to, jednostrano raskinuti Ugovor o kupnji u roku od 14 dana, računajući od dana preuzimanja proizvoda. Ugovor se raskida pisanom obavješću o raskidu ugovora na način da se ispuni OBRAZAC ZA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA dostupan na ovom linku ili putem druge nedvosmislene izjave kojom izražava volju za raskidom ugovora. Kupac je obrazac ili prethodno spomenutu izjavu dužan dostaviti Prodavatelju, putem pošte na adresu sjedišta istoga ili putem e-maila; webshop@printstudio.hr .

Imaju li svi pravo na povrat?

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci za sve artikle., ali troškove povrata robe snositi sami.

Kako bi ste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora (povrat), morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka. Isto se ostvaruje ispunjavanjem i slanjem obrasca koji možete skinuti na vrhu stranice ili putem druge nedvosmislene izjave kojom izražava volju za raskidom ugovora.

Primjerak obrasca za jednostrani raskid ugovora možete elektronički ispuniti i poslati. Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga. Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostavit ćemo Vam, bez odgađanja, elektroničkom poštom.

Ako jednostrano raskinete ovaj Ugovor, izvršit ćemo povrat novaca koji smo primili od Vas, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora. Povrat novca biti će izvršen na isti način na koji ste izvršili uplatu.

Povrat novaca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena. Smatra se da ste izvršili svoju obvezu na vrijeme ako prije isteka navedenog roka pošaljete ili predate robu nama, odnosno osobi koju smo ovlastiti za primanje robe.

Postavke privatnosti
Prilikom posjećivanja naše web stranice, ona može putem vašeg preglednika pohranjivati ​​podatke s određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti postavke privatnosti. Napominjemo da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i uslugama koje nudimo.