Europski strukturni i investicijski fondovi

 

Tvrtka Print Studio d.o.o. uspješno je provela projekt pod nazivom „Jačanje konkurentnosti poduzeća PRINT STUDIO d.o.o. ulaganjima u digitalnu i zelenu tranziciju“, referentnog broja KK.11.1.1.01.0784

Cilj projekta je kroz ulaganja u novu proizvodnu opremu veće automatizacije i energetske učinkovitosti, ulaganja u nove digitalne tehnologije i nove tehnike, metode i alate proizvodnje i same organizacije doprinijeti kako konkurentnijem poslovanju poduzeća Print Studio d.o.o. tako i zelenoj i digitalnoj tranziciji istoga.

Više informacija o projektu:
Ukupna vrijednost projekta – 443.440,99 €
Ukupna vrijednost prihvatljivih troškova – 322.975,77 €
Bespovratna sredstva – 156.141,33 €
Privatni doprinos – 166.834,44 €
Početak: 01.07.2021.
Završetak: 01.12.2023.

Ciljevi i rezultati projektnog prijedloga:
Print Studio d.o.o. će kroz ovaj projekt ulagati u nabavku automatizirane opreme, digitalizaciju i uvesti nove metode u proizvodnju i organizaciju poslovanja čime će se doprinijeti povećanju konkurentnosti, a glavni rezultati koji će se ostvariti su: mogućnost isporuke proizvoda u skladu sa zahtjevima tržišta, smanjena visoke ovisnost o podizvođačima, povećanje mogućnosti prilagodbe suvremenim tržišnim uvjetima kroz digitalizaciju, optimizaciju troškova i povećanje razine energetske učinkovitosti u poslovnim i proizvodnim procesima te smanjenje troškova poslovanja (željeno stanje).

Kontak osoba: Nenad Vuković, direktor

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Više informacija možete pronaći na www.strukturnifondovi.hr

Postavke privatnosti
Prilikom posjećivanja naše web stranice, ona može putem vašeg preglednika pohranjivati ​​podatke s određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti postavke privatnosti. Napominjemo da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i uslugama koje nudimo.